vijgen met Balsamicodressing

Vijgen met balsamico

Wat een makkelijk en heerlijk gerechtje! De Griekse yoghurt bij dit gerechtje is een goede combinatie. Ik heb ooit ergens een broodje met Griekse yoghurt, oude kaas en vijgen gegeten en was er meteen dol op. Ik hoop dat jullie het net zo lekker vinden als ik!

2 personen, 15 minuten

Ingrediënten
2 verse vijgen
15 gram Parmezaanse kaas
Enkele druppels crema di balsamico
2 theelepels Griekse Yoghurt

Benodigdheden
Rasp
Bakpapier

Voorbereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C
2. Bekleed de bakplaat met bakpapier
3. Rasp de Parmezaanse kaas
4. Verdeel de Parmezaanse kaas in 2 hoopjes op het bakpapier en druk met de bolle kant van de lepel aan
5. Bak de koekjes in ongeveer 5 minuten goudbruin

Bereidingswijze
1. Snijd de vijgen in tweeën
2. Leg elke vijg op een bordje en doe daar een theelepel Griekse yoghurt op (verdeel over de twee helften)
3. Duw het Parmezaanse kaaskoekje in de Griekse yoghurt
4. Garneer met crema di balsamico

Eet smakelijk!

Loading