Salade met Radijs en geitenkaasdressing

Veldsla met radijs en geitenkaasdressing

2 personen, 20 minuten

Ingrediënten
1 zak veldsla
10 walnoten
½ bosje radijsjes
½ ui
50 gram magere of gerookte spekjes
1 el olijfolie extra vierge
Een paar blaadjes basilicum
Peper en zout naar smaak

Voor de dressing:
25 gram chevre
½ teentje knoflook
½ el honing
20 ml witte wijnazijn
35 ml zonnebloemolie

Benodigdheden
Blender
knoflookpers
Koekenpan

Voorbereiding
1. Blend alle ingrediënten voor de dressing in de blender
2. Bak de spekjes knapperig in de pan
3. Was de radijsjes en snijd ze in plakjes
4. Snijd het uitje in dunne ringen

Bereidingswijze
1. Meng de veldsla met de walnoten en 1 el olijfolie en wat peper en zout
2. Meng de uien en de radijs door de dressing
3. Giet de dressing over de salade
4. Voeg de basilicum blaadjes toe aan de salade

Eet smakelijk!

Loading