Torentje van Geitenkaas met Appel

Torentje van Geitenkaas met appel en truffelmosterd dressing

Een heerlijk fris voorgerechtje. De combinatie van geitenkaas met mosterd en truffel is heerlijk. Probeer het zelf en geniet!

2 personen, 15 minuten

Ingrediënten
½ zoete appel
½ zurige appel
Sap van een ½ citroen
½ rode ui
75 gram zachte chévre
1 el olijfolie extra vierge
1 theelepel grove mosterd
1 theelepel honing
2 druppels truffelolie
2 handjes veldsla

Benodigdheden
Appelboor

Bereidingswijze
1. Haal het klokhuis uit beide appels
2. Snijd de appels in dunne plakken
3. Snijd de geitenkaas in plakken ( ongeveer 4 plakken)
4. Klop de olie met de mosterd, honing, truffelolie en citroensap door elkaar
5. Leg een beetje sla op het bord en stapel daarna de appel, geitenkaas, dressing op elkaar
6. Doe dit 2 keer
7. Besprenkel nog wat dressing over het gerecht en maak af met een plukje veldsla

Loading