Tartaar van Tonijn

Tartaar van tonijn met wasabimayo

Dit gerecht is een absolute favoriet. Voor rauwe tonijn kunt je me ‘s nachts echt wakker maken. Het is jammer dat het zo duur is, anders zou ik het zeker wekelijks eten. Je kunt tonijn tartaar op vele manieren lekker maken maar deze is zeker een aanrader!

2 personen, 10 minuten

Ingrediënten
100 gram rauwe tonijn
½ bosuitje
1 eetlepel mayonaise
Mespuntje wasabi
snufje peper en zout
sla om te garneren

Benodigdheden
Saladering

Voorbereiding
1. Snijd de tonijn in hele kleine blokjes
2. Houd 2 plakjes achter (voor garnering)
3. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes
4. Meng de mayonaise met de wasabi en het bosuitje

Bereidingswijze
1. Meng de tonijntartaar door het mayonaise mengsel
2. Breng op smaak met zout en peper
3. Schep de tartaar in een saladering op het bord
4. Garneer met wat sla en het plakje tonijn (zie foto)

Eet smakelijk!

Loading