Zalm-Salade

Salade met Zalm uit de oven

Voor een salade als deze kun je alle ingrediënten gebruiken die jij zelf lekker vind! Ideaal dus!

2 personen, 30 minuten

Ingrediënten
2 zalmfilets
2 eieren
1 avocado
½ ui
Een paar tomaatjes
3 el olijfolie
1 el parmezaanse kaas snippers
Azijn voor het pocheren van het ei
Olijfolie voor het invetten van de ovenschaal

Benodigdheden
Oven en bakplaat
Kookpan
Ovenschaal

Voorbereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C
2. Snijd de tomaatjes door de helft
3. Snijd het uitje in dunne ringen
4. Ontpit de avocado en snijd deze in stukken

Bereidingswijze
1. Vet de ovenschaal in met olijfolie
2. Leg de zalm in de ovenschaal en breng op smaak met zout en peper
3. Bak de zalm ongeveer 20/25 minuten in de oven
4. Pocheer het eitje
5. Meng de sla met de olijfolie, avocado, tomaat en uien
6. Verdeel de sla over 2 borden en leg op elk bord een stuk zalm en een gepocheerd eitje

Loading