JLM_5065

Restaurant I-Dock

Restaurant I-Dock

Een fantastisch restaurant in hartje Amserdam! Een klein beetje bevooroordeeld ben ik wel gezien ik sales & events coördinator ben bij Restaurant I-Dock, maar ik kan iedereen zeker aanraden om een bezoekje aan I-Dock te brengen voor bijvoorbeeld een gezellige borrel of een heerlijk diner.

De keuken van I-Dock typeert zich door de Mediterrane invloeden, die voortvloeien uit de samenwerking met de Spaanse hotelketen en de on-Nederlandse sfeer van de jachthaven. Voorgerechten worden gepresenteerd in kleine porties, zodat je lekker veel kan proeven (ook geschikt voor de borrel aan de bar of op het terras). Hoofdgerechten en desserts worden op de klassieke manier geserveerd op modern servies!

Zelf ben ik gek op gerechtjes om te delen. Ik kan al zo moeilijk kiezen, dus voor mij is dit de ideale oplossing!
Naast borrel, lunch of diner is het ook mogelijk om je feest(je), bedrijfsuitje of verjaardag te vieren bij I-Dock. Ik heb dit natuurlijk zelf al een aantal keren mee mogen maken en ik kan het je zeker aanraden!

Ik hoop jullie daar te zien!

Oh, voor een bezoekje aan de website (zodat je alle info kan zien!) klik hier: I-Dock Restaurant .

 

Loading