Kokos Macronen

Kokosmakronen

15 stuks, 30 minuten

Ingrediënten
4 eieren
250 gram gemalen kokos
250 gram fijne kristalsuiker

Benodigdheden
Grote kom
Bakplaat met bakpapier

Voorbereiding
1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
2. Splits de eieren.
3. Doe de eiwitten in een grote kom. De eidooiers worden niet gebruikt. Zie recept Krokante eidooier wat je kan doen met de overgebleven eidooier
4. Voeg het kokos en de suiker toe aan de eiwitten en meng met een houten lepel tot een samenhangend mengsel.

Bereidingswijze
1. Schep met 2 eetlepels 15 onregelmatige bergjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
2. Bak de kokosmakronen in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
3. Neem uit de oven en laat afkoelen.

Eet smakelijk! 

 

Loading