Knoflook Ciabatta

Knoflook Ciabatta

Je wilt brood op tafel zetten, maar dat is altijd zo gewoon! Vandaar dat ik dit gerecht op de website heb gezet. Het is makkelijk, snel en lekker! Leuk om te serveren bij de borrel, bij het voorgerecht of bij het hoofdgerecht.

Ingrediënten
1 Ciabatta
Olijfolie extra vierge
3 teentjes knoflook
Grof zeezout
(basilicum voor de garnering)

Benodigdheden
Knoflookpers
Oven

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 °C
2. Bak de ciabatta 3 minuten in de oven (anders is hij te droog en wordt het erg lastig)
3. Haal de ciabatta uit de oven en snijd deze over de lengte door
4. Maak daarna inkepingen in het brood
5. Pers de knoflook uit en smeer dit in en op het brood
6. Giet de olijfolie over het brood en wrijf dit er helemaal in (ook aan de onderkant)
7. Strooi zeezout bovenop het brood
8. Bak het brood nog ongeveer 7 minuten

Loading