Gnocchi

Gnocchi met Salieboter en Parmezaanse kaas

Gnocchi is ontzettend lekker, maar houd er ook rekening mee dat het heel zwaar valt. Daarom vind ik het zelf lekker om gnocchi in kleine porties als voorgerecht te serveren met niet teveel erop en eraan!

2 personen, 15 minuten

Ingrediënten
30 gram boter
100/150 gram gnocchi
1 bakje salie (15 g), alleen de blaadjes
50 gram Parmezaanse kaas

Benodigdheden
(Steel)pan en kookpan
Koekenpan
Zeef
Schuimspaan

Voorbereiding
1. Doe de boter in een steelpan en laat op heel laag vuur smelten.
2.Kook ondertussen de gnocchi in water met een beetje zout (ongeveer 3 minuten)
3. Laat de gnocchi uitlekken zodra ze gaar zijn

Bereidingswijze
1. Giet de boter over in een koekenpan
2. Bak de salie 2 min. in de koekenpan
3. Leg de gnocchi op het bord, giet de salieboter eroverheen (hoeveelheid kun je zelf bepalen)
4. Strooi de geraspte kaas eroverheen

Loading