Stoofpotje met Champignons

Champignons in tomaten wijn marinade

Een lekker hapje voor tussendoor. Deze champignons kun je voor allerlei gelegenheden bereiden. Succes!

30 minuten

Ingrediënten
200 gram champignons
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
2 el droge witte wijn
2 theelepels tomatenpuree
Zout en peper naar smaak

Benodigdheden
Koekenpan
Knoflookpers

Voorbereiding
1. Maak de champignons schoon met een borsteltje
2. Snijd de kontjes eraf
3. Pers de knoflook uit
4. Verwarm de olijfolie in de koekenpan en fruit de knoflook mee
5. Voeg de paddenstoelen toe en roer ze goed door de olie

Bereidingswijze
1. Roer de wijn en de tomatenpuree door elkaar
2. Voeg dit toe aan de paddenstoelen
3. Laat de paddenstoelen 15 a 20 minuten pruttelen en schep ze af en toe om
4. Voeg peper en zout naar smaak toe

Eet smakelijk!

Loading